Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


TEHNIKA
Ovdje su zapisane samo neke od mnogih prednosti koje vam pruža korištenje WS-PLAST premaza.


10 razloga za
WS-PLAST
Debeloslojni premaz M4200

1.Tekući plastifikat vrlo visokog kvaliteta
Sačinjen je od vezivne tvari koja je čisti plastifikat. Nakon sušenja postaje dekorativna i trajna zaštita metalnih površina.

2.Postojano i čvrsto prijanja na sve kritične podloge
Prijanja direktno na toplo i hladno pocinčane površine, aluminijske, bakrene, mesing i inox površine kao i na tvrde PVC podloge.

3. Bez dodatne pripreme pocinčanih podloga
Nepotrebna je kemijska ili mehanička priprema podloge. WS-Plast prijanja direktno na pocinčanu podlogu i to bez upotrebe prajmera.

4.  Kist ili s najmodernija tehnika lakiranja
Jednostavno nanošenje svim poznatim tehnikama: valjkom, kistom ili špricanjem. Boja je tvornički pripremljena i za elektrostatko ili airless nanošenje.

5.Učvršćavajuće komponente omogućuju debeloslojno nanošenje 
Način proizvodnje i komponente omogućuju nanošenje debelog sloja boje. WS-Plast M4200  u jednom radnom koraku možete nanijeti sloj debljine 70-90 my bez ikakvih poteškoća.

6.Zaštita za desetljeća /Duplex-Sistem/
Cink štiti metal od korozije. WS-Plast M4200 štiti cink od vanjskih uticaja i «trošenja». Zajedno ove dvije zaštite /DUPLEX-SISTEM/ garantiraju dekorativnu zaštitu desetljećima.

7.Veliki izbor tonova
Naša standardna ton karta nudi veliki izbora tonova. Na Vaš zatijev vrlo brzo i ekspeditivno pripravljamo i isporučujemo sve tonove po RAL-u.

8. Debeloslojni premaz i visoki tixtroph!
Snažni tixtroph omogućuje debeloslojni premaz i to bez kapljenja, curenja i bez  stvaranja «noseva», a površina je  idealno ravna.

9.Naglašenost efekta kovane bravarije
Poseban efekt kovane bravarije značajno je istaknut. Zahvaljujući sopstvenoj kemijskoj stabilnosti premaza M4200 postojanost efekta kovanog godinama je vidljiv.

10. Za bolji okoliš
Korištenjem minimalne ali neophodne količine rastvarača i drugih dodataka dovoljnih za najbolju kvalitetu, korisnike i okoliš  zaštitili smo u najvećoj mogućoj mjeri.

 

image